welcome to builders jobs

Login Boier

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca boier!

welcome to builders jobs

Login Mesteri

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca mester!

Sistem online de angajare lucrari si mesteri in constructii!

Termeni si conditii:

 

 

Prin folosirea serviciului oferit de acest Website, va obligati sa respectati “termenii si conditiile”/ “Angajamentul” descris(e) mai jos. Daca nu acceptati acest Angajament, nu puteti folosi sau accesa serviciul nostru.

 

Definitii:

 

- "Companie", MyBuildersJobs, MyBJobs, "Builder Job" , Manole, Mesterul Manole ("noi", "noua", "al(e) nostru(e)") inseamna S.C. BUILDERS WEB SITE S.R.L., o companie inregistrata si functionand in conformitate cu legile din Romania, inregistrata sub numarul J40/15178/2011.

- "Utilizatori",“Boier”, inseamna orice persoana fizica sau juridica care prezinta (inainteaza) sau publica un “job” pe Website pentru a putea fi contractat(a)/solicitat(a) /luat(a) in considerare de Clientii persoane fizice sau juridice.

- "Job ”serviciu de specialitate” inseamna orice proiect/slujba, in domeniul constructiilor, instalatiilor si a lucrarilor conexe acestora, transmisa de Utilizatori catre Website in vederea publicarii acestuia, care include, dar nu este limitat(a) la: informatii, servicii solicitate, telefon, e-mail.

- "Clienti", "Tu" “Mester” ''Mester Activ'' inseamna orice persoana/companie care foloseste serviciile MyBuildersJobs in vederea contractarii//obtinerii/prezentarii de servicii de specialitate asa cum sunt aceste solicitate de Utilizatori.

- ''Mester vizitator'' inseamna orice persoana/companie care foloseste in mod gratuit serviciile MyBuildersJobs pentru o perioada de maxim 60 zile. Avand un cont de tip ''Vizitator'', Mesterul nu are posibilitatea de a aplica la Joburi si nu poate fi invitat de Boieri la Job, primeste insa mesaje cu joburi noi, Newsletter cu activitatea din site;

- "Website" inseamna situl MyBuildersJobs.ro MyBJobs.ro si toate paginile, continutul si sub-domeniile cuprinse de acesta.

- "Interesul Exprimat", "A-si exprima interesul" inseamna contactarea de catre Client/Mester prin orice mijloace si/sau utilizarea job-urilor Utilizatorilor/Boierilor prin serviciul nostru.

- ''Invita Mester'' , ''Hai la Job'' inseamna invitarea unui Mester la Jobul postat de catre Boier

- ''Aplica la Job'' inseamna exprimarea interesului unui Mester pentru un anume job postat de Boier

- "Oportunitate"(oprtunitati) inseamna un job oferit/prezentat de noi pentru a va putea Exprima Interesul.

 

Lege si Jurisdictie

 

Acest “Angajament” va fi interpretat conform legistatiei aplicabile din Romania. Orice disputa in legatura cu prezentul „Angajament”, inclusiv cele referitoare la valabilitatea, interpretarea, executarea sau anularea acestuia va fi solutionata pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la o solutie amiabila in termen de 30 de zile de la transmiterea unei notificari in acest sens de catre o parte celeilalte, disputele vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Daca oricare din prevederile prezentului „Angajament” va fi inaplicabila sau invalida conform legislatiei in vigoare, atunci prevederea respectiva va fi ineficienta numai in masura in care ea este inaplicabila sau invalida, iar restul prevederilor prezentului „Angajament” vor continua să fie obligatorii si sa ramana in vigoare.

 

Prezentare generala

 

MyBuildersJobs ofera o piata online (“serviciu”) pentru Utilizatori si potentialii Clienti care se afla in cautarea job-urilor acestora.

 

Acuratetea informatiei

 

Cu toate ca facem tot posibilul pentru a ne asigura ca totul este corect si precis, MyBuildersJobs nu poate garanta acuratetea informatiei prezentata prin acest serviciu si nu este raspunzator pentru nicio problema sau pierdere care poate aparea din erori de continut. Atunci cand veti folosi serviciile oferite de MyBuildersJobs, veti admite/accepta ca MyBuildersJobs nu este responsabil si nu va fi raspunzator pentru nicio activitate intreprinsa intre Clienti si Utilizatori. Este responsabilitatea Clientului/Utilizatorului sa aleaga Utilizatorul/Clientul adecvat, dupa caz, si sa negocieze conform activitatii pe care o va intreprinde. MyBuildersJobs nu va fi implicat sau tinut raspunzator pentru intelegerea dintre Utilizator si Client. Noi recomandam tuturor Utilizatorilor/Clientilor ca, inainte de a semna un contract cu oricare Client/Utilizator, dupa caz, sa obtina informatii asiguratoare, garantii, calificari si/sau orice alte documente necesare. Daca veti avea orice problema sau pierdere ca rezultat al folosirii informatiilor astfel furnizate in afara sitului nostru, MyBuildersJobs nu va fi raspunzator.

 

Continut

 

Prin accesarea sitului esti de acord sa folosesti situl numai in scopuri legale si intr-un mod in care nu vei afecta drepturile nimanui sau restrange ori impiedica utilizarea si/sau placerea de a folosi acest site. Mesajele, profilurile, descrierea job-urilor si orice continut trebuie sa fie civilizate si cu bun gust. Esti de acord ca toate postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, fisierele video, sunetele sau alte materiale ("continutul") postate pe, transmise prin sau cu legaturi spre/dinspre situl MyBuildersJobs sunt raspunderea persoanei de la care acel continut este initiat. Intelegi ca esti singurul raspunzator de continutul pe care il vei posta, prin email sau pe care il vei face disponibil prin serviciul nostru. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu controleaza si nu este responsabil pentru continutul accesibil prin serviciul nostru. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu face pre-evaluare sau aproba continutul, dar ca MyBuildersJobs va avea dreptul (dar nu si obligatia) sa refuze, stearga sau sa mute orice continut care este disponibil pe site, pentru violarea literei ori spiritului termenelor, sau pentru orice alt motiv.De asemenea, situl MyBuildersJobs si continutul disponibil prin serviciul nostru poate contine legaturi la alte situri web, care sunt complet independente de MyBuildersJobs. Situl MyBuildersJobs nu garanteaza acuratetea, deplinatatea sau autenticitatea informatiilor continute de oricare dintre aceste situri. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu garanteaza in niciun fel sau nu aproba Utilizatorii sau Clientii care sunt listati pe acest situri. Legatura ta la orice alte situri se face pe riscul tau. Accepti faptul ca trebuie sa evaluezi si sa suporti toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut neafisat pe situl nostru si ca in nicio circumstanta MyBuildersJobs nu va fi raspunzator in niciun fel pentru orice continut, pierdere sau prejudiciu de orice fel, suferit ca rezultat al utilizarii continutului postat prin email sau in orice alt fel facut posibil de MyBuildersJobs.

 

Proprietate intelectuala

 

MyBuildersJobs respectiv Compania si/sau asociatii, afiliatii acesteia detine toate drepturile de proprietate intelectuala care au legatura cu acest site, incluzand dar fara a se limita, design-urile, textele, baza de date, grafica si aspectul si tu esti de acord sa nu folosesti sau copiezi nicio parte din acestea fara permisiunea noastra expresa. Drepturile de proprietate intelectuala pe care o presupun postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, video-urile, sunetele sau alte materiale ("continutul") pe care Utilizatorii le incarca pe MyBuilderJobs sunt retinute de catre proprietarul lor si acestea sunt adaugate pe site de catre Utilizatori, pe riscul lor. Facand aceasta, ne dai expres si irevocabil permisiunea de a stoca, afisa si utiliza continutul.

 

Mod de lucru

 

Interactiunea ta cu Utilizatorii sau Clientii, dupa caz, gasiti pe sau prin situl MyBuildersJobs, incluzand plati si livrari de servicii si/sau bunuri si oricare alte termene, conditii, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de interactiuni, sunt strict intre tine si astfel de Utilizatori sau Clienti. MyBuildersJobs nu poate garanta acuratetea informatiei prezentata prin acest serviciu - toate postarile, mesajele, textele, fisierele, imaginile, fotografiile, fisierele video, sunetele sau alte materiale ("continutul") postate pe, transmise prin sau cu legaturi spre/dinspre situl MyBuildersJobs sunt raspunderea persoanei de la care acel continut este initiat. In cazul utilizarii serviciilor noastre, esti de acord ca i) esti singurul raspunzator de continutul pe care il vei posta, prin email sau pe care il vei face disponibil prin serviciul nostru, ii) MyBuildersJobs nu controleaza si nu este responsabil pentru continutul accesibil prin serviciul nostru, iii) MyBuildersJobs nu face pre-evaluare sau aproba continutul, iv) ai obligatia sa obtii informatiile asiguratoare, garantii, calificari si/sau orice alte documente necesare si v) esti singurul raspunzator de efectuarea tuturor verificarilor din punct de vedere juridic, tehnic sau financiar al celeilalte parti. Atunci cand veti folosi serviciile oferite de MyBuildersJobs, veti admite/accepta ca MyBuildersJobs nu este responsabil si nu va fi raspunzator pentru nicio activitate intreprinsa intre Utilizatori si Clienti. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu va fi responsabil sau raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu de orice fel rezultat in urma unei asemenea interactiuni. Daca va fi o disputa intre Utilizatori si/sau Clienti identificati pe/prin acest site, sau intre Utilizatori sau Clienti si oricare terta parte, intelegi si esti de acord ca MyBuildersJobs nu este obligat sa intervina. In situatia in care ai o disputa cu unul sau mai multi dintre Utilizatori si/sau Clienti, te angajezi sa absolvi MyBuildersJobs, functionarii, angajatii, agentii si succesorii in drepturi, de orice revendicare, cerere sau dauna (efectiva sau rezultata) de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nesuspectata, divulgata sau nedivulgata, aparuta in urma sau relationata in orice fel cu astfel de dispute si/sau cu serviciul nostru. Esti de acord ca MyBuildersJob poate solicita daune in cazul in care numelesitului/serviciului este implicat in orice fel de litigiu, intre Utilizatori si/sau Clienti si/sau terte parti.

 

Conditii de plata

 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, MyBuildersJobs foloseste XXXXX Bank. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele XXXXX Bank. MyBuildersJobs nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MyBuildersJobs. Activarea serviciului se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.

Nume firma: BUILDERS WEB SITE S.R.L.
Cod unic inregistrare: 29478144

 

Taxa Clienti . Abonament

 

Daca esti un Client esti de acord sa platesti MyBuildersJobs o taxa de inscriere la data cand esti postat pe o lista de Clienti/Mesteri, prin serviciul nostru. Taxa de inscriere da dreptul Clientilor/Mesterilor de a posta oferta de servicii pe sitesi de a primi solicitari de la Utilizatori, direct sau prin intermediul site-ului. Prin plata taxei de inscriere, acceptati si sunteti de acord ca MyBuildersJobs nu garanteaza obtinerea de job-uri, invitatii, solicitari de informatii sau orice alta forma de contact din partea Utilizatorilor. Esti de acord in calitate de Client ca esti responsabil pentru plata facturilor noastre in termenii de plata stabiliti. In cazul in care contul tau are o factura de plata neachitat contul tau nu va fi activat. Esti de acord sa primesti toate facturile prin email, la adresa de email pe care ne-ai dat-o. Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca aceasta adresa de email functioneaza corect. In cazul in care metoda ta de plata esueaza sau este reclamata de banca sau emitentul tau de card, esti de acord in calitate de Client sa ne platesti orice cost suportat de noi.

 

Taxa suplimentare

 

Taxa suplimentare se aplica Clientilor/Mesterilor care, in urma studierii ofertei de servicii postate pe site sunt inclusi de Utilizatori/Boieri pe o lista scurta de maximum 5 (cinci) Clienti/Mesteri. Includerea Clientilor/Mesterilor pe lista scurta garanteaza vizibilitatea datelor de contact ale acestora Utilizatorului / Boierului. Cuantumul taxei suplimentare este situat intre 10 si 50 lei, in functie de valoarea lucrarii estimate de Utilizator/Boier sau dupa caz de MyBuildersJobs. Includerea Clientilor/Mesterilor pe lista scurta se face strict de catre Utilizator/Boier, la liberal arbitru al acestuia in functie de informatiile pe care le are despre Client\\\\\\\\Mester dupa criteria personale ale acestuia.

 

Clientii

 

Abonamentul Clientilor se plateste in avans, la inscriere. Nu se fac rambursari. Sunt 4 (patru) tipuri de abonamente, in functie de tipul de pachetul ales, dupa cum urmeaza: Baza, Clasic, Premium sau Personalizat. Pretul acestor pachete este calculat in functie de specializarile fiecarui Client/Mester, dupa aria teritoriala in care activeaza si complexitatea lucrarilor. Cuantumul acestor abonamente se stabileste in functie de termenul, informatiile si optiunile marcate de Client dupa accesarea linkului upgrade cont activ > alege pachet.

Se pot efectua modificari de abonament prin majorarea sau diminuarea valorii acestuia si in perioada unui abonament platit in avans cu exceptia primei luni si ultimei luni de abonament valabil. In cazul unei modificari de abonament prin majorarea valorii acestuia este necesara plata debitului catre MyBuildersJobs, noul abonament intrand in viguare dupa confirmarea platii. In cazul unei modificari de abonament prin diminuarea acestuia, Clientul va avea un credit in contul MyBuildersJobs, credit ce va putea fi folosit numai pt. prelungirea abonamentului.

Fiecare job care este postat creeaza un mic fond de oportunitati pentru Clientii relevanti, aflati in proximitatea job-ului si a altor factori. MyBuildersJobs nu garanteaza ca vreun Client va avea acces la vreun job, sau ca vreun Client isi va asigura nevoia de lucru in urma oprtunitatilor oferite. Cu 7 zile inainte de aceasta data de reinnoire, va vom anunta prin email la adresa de email pe care ne-ai furnizat-o, ca abonamentul de Client trebuie reinnoit (prelungit) Abonamentele de Client nu se reinnoiesc automat. In cazul in care nu se reinnoieste abonamentul si nu se trimite confirmarea de plata, oferta de servicii postata pe site nu va mai fi vizibila pentru Utilizatori/Boieri si nu vei mai putea participa la eventualele lucrari. Contul tau devine un cont de tip ''Mester Vizitator'' valabil maxim 60 zile. Poti sa-ti inchizi contul, daca nu vrei sa reinnoiesti abonamentul, prin trimiterea unui mail catre comercial@buildersjobs.ro. MyBuildersJobs nu va fi responsabil fata de tine sau orice terta parte pentru orice pierderi sau costuri care pot rezulta sau aparea din faptul ca nu ai reinnoit sau anulat intelegerea inaintea datei de reinnoire. Din timp in timp, MyBuildersJobs poate schimba pretul abonamentelor de Client. Te asiguram ca te vom instiinta cu 7 zile inainte de o schimbare de pret. Pentru abonamentul platit in avans nu se va efectua nici o schimbare de pret - modificarea de pret se poate aplica numai la prelungirea unui abonament vechi sau la un abonament nou activat. Singurele taxe ale caror valoare se poate modifica in timpul unui abonament sunt taxele suplimentare de lista scurta. Esti de acord ca MyBuildersJobs are dreptul de a modifica politica comerciala cu privire la caracteristicile si privilegiile abonamentului de Client. Aceste modificari nu privesc contractele incheiate anterior.

 

Observatii.Comentarii.Raspunsuri.Evaluari.Referinte

 

Clientii sunt de acord ca, Utilizatorii le pot adresa comentarii, intrebari, impresii, daca, dupa ce ti-ai exprimat interesul, ai indeplinit o parte sau tot job-ul inscris, sau unul similar, sau unul relationat cu acesta prin intermediul sitului nostru. Toti Clientii vor permite evaluari de la Utilizatorii pentru care vor lucra si de aceea, vor intelege ca MyBuildersJobs nu este responsabil pentru evaluarile pe care acesti Utilizatorii le pot posta, sau orice alta dauna, pierdere survenita in urma acestor postari si totodata MyBuildersJob nu garanteaza evaluari din partea Utilizatorilor. MyBuildersJob accepta referinte ale Utilizatorului numai in conditiile in care Utilizatorul dovedeste ca a executat un job cu Clientul prin intermediul site-ului nostru. Utilizatorul care posteaza evaluarea, comentariul este direct responsabil pentru poastarea sa. In anumite circumstante speciale, MyBuildersJobs poate sterge comentariul (postarea), dar numai atunci cand considera ca este cazul. De asemenea, orice Utilizator care posteaza o evaluare la adresa unui Client este direct raspunzator pentru acuratete si legalitate. Toti Utilizatorii inteleg ca prin folosirea de blasfemii, comportamente calomnioase, activitati ilegale sau orice alta forma de abuz atunci cand folosesc aceasta functie de evaluare sau orice alta parte a acestui site, pot fi restrictionati de la folosirea sitului si raportati autoritatilor, daca este cazul. MyBuildersJobs va organiza o serie de controale asupra evaluarilor, ca sa se asigure de autenticitatea lor si poate, daca doreste sa indeparteze orice evaluare pe care nu o poate verifica. Indepartarea sau lipsa evaluarilor unui Client nu altereaza obligatia acestora de a plati orice abonament.

 

Limitari

 

Accepti ca MyBuildersJobs poate limita utilizarea sitului, incluzand dar nelimitandu-se la acestea, numarul de zile in care continutul va exista pe site, numarul si marimea postarilor, mesajelor email, sau orice alt continut care poate fi transmis sau stocat pe site, precum si frecventa cu care poti accesa situl. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu este responsabil sau raspunzator pentru stergerea sau esecul de a stoca orice continut apartinut sau transmis de catre site. De asemenea, esti de acord ca MyBuildersJobs poate modifica sau inchide situl (sau orice parte a lui) oricand, cu sau fara notificare. MyBuildersJobs nu va fi raspunzator in fata ta sau a unei terte parti, pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a oricarui serviciu. Esti de acord ca MyBuildersJobs nu va fi raspunzator pentru nicio furnizare (sau ne-furnizare) a vreunui serviciu, sau parti a lui, incluzand pierdere sau profit, ori pierdere/dauna rezultata.

 

Suspendarea. Incetarea

 

Esti de acord ca, MyBuildersJobs, atunci cand doreste sau considera ca nu ai actionat in conformitate cu litera si spiritul prezentului “Angajament”are dreptul, dar nu si obligatia, sa stearga sau dezactiveze contul tau, sa opreasca sau restrictioneze accesul tau la folosirea sitului, imediat si fara notificare, sa indeparteze sau stearga orice continut de pe site, pentru orice motiv. . De asemenea, esti de acord ca MyBuildersJobs nu poate fi raspunzator in fata ta, sau a unei terte parti, in cazul inchiderii sau restrictionarii accesului tau la sit. Tot asa, esti de acord sa nu incerci sa folosesti situl dupa dupa o asemenea inchidere/restrictionare.

 

Clauze Finale

 

MyBuildersJob nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale. MyBuildersJob nu va fi responsabila pentru nicio problema sau disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, a sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

Serviciile oferite de catre MyBuildersJob sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantii, exprese sau implicite si fara nicio raspundere din partea MyBuildersJob in legatura cu acestea.

MyBuidersJob isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice mod, orice sectiune de pe mybuildersjobs.ro , mybjobs.ro potrivit propriei sale optiuni discretionare, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod modificarea, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de Utilizatori si sau Clienti.

MyBuildersJobs isi rezerva dreptul de a schimba sau actualiza aceste “termene si conditii”, din timp in timp. In calitate de Utilizator/Client al sitului, esti responsabil pentru aflarea oricaror actualizari ale acestor termene si conditii, prin vizitarea acestei sectiuni.

Motto:

Din 1512, vremea celor "Noua mesteri mari, calfe si zidari, cu Manole zece", "My Builders Jobs" mestereste Online pe la casele Boierilor *Prin 1512 intelegem 2012; prin "builder" mester, prin ''boier'' client iar prin "job", lucrare!

Parteneri:

builders web builders club builders magazine eatermag eater

Specializari:

 • Acoperisuri si invelitori

  Acoperisuri si invelitori Executie si montaj sarpante traditionale,ferme, invelitori, sisteme pluviale
 • Amenajari peisagistice

  Amenajari peisagistice Lucrari de amenajare si intretinere gradini, curti, parcuri, spatii verzi
 • Audit energetic al cladirilor

  Audit energetic al cladirilor Realizare expertize energetice,raport de audit energetic,eliberare certificat energetic
 • Avize, autorizari constructii

  Avize, autorizari constructii Obtinere autorizatii de construire, avize,certificate de urbanism,contracte utilitati
 • Constructii beton-armat

  Constructii beton-armat Lucrari de cofrare, armare si turnare beton
 • Constructii lemn

  Constructii lemn Executie case pe structura de lemn, tratare lemn, ignifugari
 • Constructii metalice

  Constructii metalice Executie si montaj structuri metalice, hale industriale, tratamente anticorozive, ignifugari
 • Constructii rutiere

  Constructii rutiere Lucrari de drumuri,poduri, parcari, pavaje, borduri
 • Cosuri de fum, seminee

  Cosuri de fum, seminee Executie seminee, masti de seminee contemporane, clasice sau traditionale, sobe, cosuri de fum
 • Debarcadere

  Debarcadere Lucrari de proiectare si executie debarcadere, amenajari, intretinere, reparatii
 • Demolari, dezafectari

  Demolari, dezafectari Lucrari de dezmembrari constructii metalice, dezafectari si demolari cladiri, pereti, fundatii
 • Design amenajari interioare

  Design amenajari interioare Executie proiecte personalizate de amenajari interioare, design interior, proiectare mobilier
 • Design peisagistic

  Design peisagistic Lucrari de arhitectura peisagistica, design ambiental, elemente decorative
 • Devize, caiete de sarcini

  Devize, caiete de sarcini Intocmire antemasuratori si devize constructii si instalatii, liste de cantitai,caiete de sarcini
 • Dirigentie santier

  Dirigentie santier Urmarire executie lucrari,intocmire carte tehnica, procese verbale pe faze determinante
 • Energii regenerabile

  Energii regenerabile Executie instalatii solare, turbine eoliene, pompe de caldura, panouri fotovoltaice
 • Evaluari, expertize

  Evaluari, expertize Evaluari riscuri profesionale,plan prevenire si protectie, plan de actiune in situatii de urgenta,instruire
 • Foraje puturi apa

  Foraje puturi apa Executie foraje de mica,medie si mare adancime pentru alimentare cu apa
 • Gletuiri, zugraveli, vopsitorii

  Gletuiri, zugraveli, vopsitorii Lucrari de gletuire,chituire, zugraveli interioare si exterioare,tapetari
 • Hidroizolatii si termoizolatii interioare

  Hidroizolatii si termoizolatii interioare Lucrari de izolatii pereti interiori, subsoluri, plansee, pardoseli
 • Imprejmuiri, usi, porti, grilaje

  Imprejmuiri, usi, porti, grilaje Executie si montaj usi, porti, garduri, usi garaj, grilaje si jaluzele exterioare
 • Instalatii automatizare, avertizare

  Instalatii automatizare, avertizare Executie sisteme de supraveghere video, avertizare incendiu,alarma, telecomunicatii
 • Instalatii climatizare, frigorifice

  Instalatii climatizare, frigorifice Executie si montaj instalatii de climatizare, ventilatie, echipamente si instalatii frigorifice
 • Instalatii electrice

  Instalatii electrice Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii si echipamente electrice
 • Instalatii gaze

  Instalatii gaze Executie bransamente gaze naturale,instalatii noi, instalatii de separare a consumului, senzori de gaz
 • Instalatii sanitare

  Instalatii sanitare Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii sanitare, alimentare cu apa si canalizare
 • Instalatii termice

  Instalatii termice Executie si montaj instalatii de incalzire,centrale termice, instalatii solare, incalzire in pardoseala
 • Lucrari gips-carton

  Lucrari gips-carton Lucrari montaj rigips, placari pereti, plafoane, tavane false, scafe, pereti despartitori
 • Lucrari montaj parchet, mocheta

  Lucrari montaj parchet, mocheta Lucrari montaj, raschetare, chituire, finisare parchet de orice tip, mocheta, linoleum
 • Lucrari piscine

  Lucrari piscine Lucrari de proiectare si executie piscine, instalatii de recirculare-filtrare, incalzire a apei, tratare
 • Lucrari tamplarie, mobilier

  Lucrari tamplarie, mobilier Executie si montaj mobilier, lambriuri si alte lucrari de tamplarie
 • Masini si utilaje constructii

  Masini si utilaje constructii Inchiriere,intretinere si reparatii masini si utilaje grele pentru constructii
 • Masuratori cadastrale si topografice

  Masuratori cadastrale si topografice Efectuare masuratori si inscrierea in Registrul de Evidenta a bunurilor imobile; Masuratori cadastrale
 • Mecanica ambarcatiuni

  Mecanica ambarcatiuni Lucrari de mecanica ambarcatiuni de pescuit si agrement,pontoane,barci,motoare si accesorii nautice
 • Mecanica auto, moto

  Mecanica auto, moto Executie reparatii auto si moto,revizii,distributii,reparatii casete directie,turbine
 • Mijloace de transport

  Mijloace de transport Inchiriere,intretinere si reparatii mijloace detransport si vidanjare utilizate in constructii
 • Mobilier gradini si spatii joaca

  Mobilier gradini si spatii joaca Executie foisoare, pergole, mobila gradini, leagane si echipamente din lemn pentru spatii joaca
 • Pavaje, placari exterioare

  Pavaje, placari exterioare Lucrari de amenajari exterioare, montaj pavaje, borduri,dale, jgheaburi de scurgere
 • Placari faianta, gresie

  Placari faianta, gresie Lucrari de finisaje interioare si exterioare cu gresie, faianta, marmura, sticla colorata
 • Proiectare arhitectura

  Proiectare arhitectura Lucrari de proiectare arhitectura si urbanism, masuratori,relevee, proiecte pentru avize si autorizatii
 • Proiectare instalatii

  Proiectare instalatii Lucrari de proiectare instalatii electrice, termice, sanitare, gaze pentru constructii
 • Proiectare rezistenta

  Proiectare rezistenta Lucrari de proiectare si calcul structuri rezistenta beton armat, metal,lemn, consolidari, extinderi
 • Proiectare software

  Proiectare software Lucrari de proiectare asistata de calculator, dezvoltare software, site-uri web
 • Reparatii echipamente climatizare,frigorifice

  Reparatii echipamente climatizare,frigorifice Reparatii echipamente frigorifice si instalatii de aer conditionat si climatizare
 • Reparatii echipamente electrice

  Reparatii echipamente electrice Reparatii instalatii si echipamente electrice,sisteme de alarma,echipamente de transmisie
 • Reparatii echipamente electronice si IT

  Reparatii echipamente electronice si IT Reparatii echipamente IT,echipamente si sisteme electronice si de telecomunicatii
 • Reparatii echipamente termice si ventilatii

  Reparatii echipamente termice si ventilatii Reparatii instalatii si echipamente termice si sisteme de ventilatie si tratare a aerului
 • Reparatii incuietori

  Reparatii incuietori Reparatii si deblocariyale, broaste,incuietori usi,sisteme de inchidere
 • Reparatii instalatii sanitare

  Reparatii instalatii sanitare Reparatii instalatii sanitare cladiri,retele de alimentare cu apa si canalizare
 • Reparatii mobilier

  Reparatii mobilier Reparatii si restaurare mobilier,reparatii tapiterii,tamplarie, obloane
 • Retele alimentare cu apa

  Retele alimentare cu apa Executie retele de alimentare cu apa,statii tratare apa potabila,statii de epurare apa uzata
 • Retele alimentare cu energie electrica

  Retele alimentare cu energie electrica Executie retele de iluminat,linii de medie tensiune,posturi de transformare,bransamente
 • Retele alimentare cu gaze naturale

  Retele alimentare cu gaze naturale Executie sisteme de distributie gaze naturale,instalatii de utilizare a gazelor naturale
 • Retele canalizare

  Retele canalizare Executie sisteme decanalizare, fose septice, camine de inspectie,separatoare de grasimi
 • Sapaturi manuale

  Sapaturi manuale Executie sapaturi manuale si evacuare pamant rezultat din sapatura
 • Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant

  Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant Sapaturi, evacuari pamant din sapaturi fundatii, moloz din constructii, pamant vegetal
 • Sapaturi mecanizate

  Sapaturi mecanizate Executie sapaturi mecanizate, in unul sau mai multe straturi, organizari pe verticala
 • Scari, balustrade

  Scari, balustrade Lucrari montaj scari si balustrade inox,sticla, fier forjat, lemn, metal vopsit
 • Schele si cofraje

  Schele si cofraje Inchiriere si montare-demontare schele,pasarele, esafodaje, scari,platforme de lucru, cofraje
 • Scule si echipamente constructii

  Scule si echipamente constructii Inchiriere echipamente si aparaturi pentru constructii,scule,unelte
 • Sef Santier

  Sef Santier Coordonare lucrari, antreprenoriat general
 • Servicii de curatenie

  Servicii de curatenie Lucrari de curatenie,deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spatiilor alimentare si nonalimentare
 • Studii de specialitate geo, topo

  Studii de specialitate geo, topo Executie studii geotehnice, hidrogeologice, hidrologice si topografice
 • Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare

  Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare Executie si montaj usi interioare si exterioare, ferestre, jaluzele verticale si orizontale, rolete panza, rulouri textile
 • Tencuieli, sape

  Tencuieli, sape Lucrari de tencuiala universala si decorativa, pereti vitrati,turnari sape de egalizare
 • Termoizolatii, hidroizolatii, placari

  Termoizolatii, hidroizolatii, placari Lucrari de izolatii fundatii, soclu,fatade,pereti exteriori, terase, balcoane
 • Zidarie

  Zidarie Executie structuri de caramida Porotherm, GVP, CPP, BCA

My Builders Jobs in Toata tara

 • Aiud
 • Alba Iulia
 • Amara
 • Arad
 • Bacău
 • Baia Mare
 • Beiuş
 • Bistriţa
 • Botoşani
 • Brăila
 • Bran
 • Braşov
 • Breaza
 • Buzău
 • Călăraşi
 • Câmpia Turzii
 • Câmpulung
 • Caracal
 • Cenad
 • Chiuruş
 • Cluj-Napoca
 • Constanţa
 • Corneşti
 • Cozmeşti
 • Craiova
 • Deva
 • Drăguş
 • Drobeta-Turnu Severin
 • Făgăraş
 • Feteşti
 • Focşani
 • Fundata
 • Galaţi
 • General Berthelot
 • Giurgiu
 • Iaşi
 • Iratoşu
 • Lueta
 • Măgurele
 • Mediaş
 • Mihai Viteazu
 • Oradea
 • Orăşeni
 • Otopeni
 • Paşcani
 • Păuleşti
 • Pecica
 • Peştişani
 • Piatra Neamţ
 • Piteşti
 • Ploieşti
 • Popeşti-Leordeni
 • Pucioasa
 • Râmnicu Sărat
 • Râmnicu Vâlcea
 • Reşiţa
 • Sâmbăta de Sus
 • Sânpetru
 • Sebeş
 • Sectorul 1
 • Sectorul 2
 • Sectorul 3
 • Sectorul 4
 • Sectorul 6
 • Sibiu
 • Sighetu Marmaţiei
 • Sinaia
 • Slatina
 • Slobozia
 • Somova
 • Suceava
 • Târgovişte
 • Târgu Cărbuneşti
 • Târgu Jiu
 • Târgu-Mureş
 • Timişoara
 • Tulcea
 • Turda
 • Urziceni
 • Variaş
 • Vaslui
 • Vetiş
 • Viştea
 • Voluntari
 • Vulcan
 • Zalău
 • Zărneşti