welcome to builders jobs

Login Boier

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca boier!

welcome to builders jobs

Login Mesteri

Reseteaza parola

Esti boier?

Pentru a lansa un job, a lauda sau a invita un Mester la jobul tau este nevoie sa intri in contul tau iar daca nu ai trebuie sa te inregistrezi ca Boier in site-ul nostru.

De ce nu o faci acum? Nu te costa nimic!
In plus, daca comanzi un job, Manole iti garanteaza instantaneu, zeci de Mesteri interesati, asa ca ai de unde alege!

Sfatul lui Manole: descrie cat mai complet jobul, adauga cat mai multe fotografii, indica valoarea estimativa a jobului

Succes in cautarea de Mesteri!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Esti mester?

Pentru a aplica la joburile Boierilor este nevoie sa intri in contul tau, iar daca nu ai, trebuie sa te inregistrezi ca Mester in siteul nostru!

Fii acum unul din Mesterii lui Manole si poti aplica online la sutele de lucrari din MyBuildersJobs!

Toti "Boierii" care au lucrari in constructii si nu numai, s-au mutat la adresa mybjobs.ro!


INREGISTREAZA-TE ACUM

Inregistreaza-te ca mester!

Sistem online de angajare lucrari si mesteri in constructii!

AJUTOR PENTRU BOIERI

Inregistrare

Cum ma pot alatura comunitatii MyBJobs?

Pentru a te inregistra pe MyBJobs, va fi nevoie sa completezi toate datele in tabelul de inregistrare ca Boier si sa astepti aprobarea inregistrarii contului de catre Manole.

Primesc un mesaj de eroare in timpul procesului de inscriere - care este cauza?

O eroare poate aparea atunci cand numele de utilizator pe care l-ai ales este folosit deja de altcineva. Poti incerca sa alegi un alt nume de utilizator. Daca eroarea persista striga-l pe Manole.

Cat va dura procesarea aplicatiei mele de inregistrare?

Verificarea aplicatiei dureaza, in mod normal, maxim 48 de ore din momentul aplicatiei, cu exceptia cazului in care Manole intampina dificultati privind verificarea sau colectarea anumitor informatii.
Pentru orice intrebare legata de o aplicatie de inscriere pe MyBJobs, striga-l pe Manole.

Daca aplicatia mea a fost respinsa, pot aplica din nou?

Depinzand de motivul pentru care a refuzat o aplicatie, Manole invita anumiti boieri sa aplice din nou, oferindu-le sugestii si sfaturi, atunci cand este potrivit.

Cum pot anula aplicatia mea de inscriere pe MyBJobs in calitate de boier?

Daca doresti sa fie anulata aplicatia ta de inregistrare pe MyBjobs, striga-l pe Manole.

Pot vorbi cu cineva in legatura cu inregistrarea in MyBJobs?

Daca ai nevoie de ajutorul lui Manole, striga-l .

Adauga un job

Cum comand un job?

Esti boier? Apasa -aici- sau acceseaza pagina Comanda un job, din bara de instrumente a site-ului. Descrie job-ul tau in detaliu. Daca job-ul tau este suficient de bine descris, acesta va genera entuziasm si interes din partea mesterilor. Poti chiar sa incarci imagini, precum fotografii, planuri sau idei pentru a ajuta mesterii sa inteleaga mai bine nevoile tale. Incearca sa incluzi urmatoarele informatii:

- Data inceperii jobului

- Data finalizarii jobului

- Dimensiuni (exacte sau aproximative)

- Cand doresti sa incepi jobul

- Materiale preferate

- Competente specifice necesare

- Valoare estimativa

Te rugam sa nu inserezi niciun detaliu de contact sau informatii sensibile in titlul jobului sau in descriere, pentru ca sectiunea este vizibila tuturor vizitatorilor MyBJobs.

Ce se intampla dupa ce am postat jobul?

Inainte de publicarea pe MyBJobs, Manole studiaza si aproba fiecare job. Vei fi contactat telefonic de departamentul tehnic pentru verificarea informatiilor postate. Odata ce job-ul tau a fost aprobat, vei fi notificat printr-un mesaj.

Mesterii interesati vor vizualiza job-ul comandat si se vor putea inscrie in lista ta. Manole iti va recomanda si el mesterii pe care ii considera potriviti pentru job-ul comandat de tine. In paralel, poti cauta chiar tu mesteri si ii poti invita sa vizualizeze job-ul comandat de tine.

In cazul in care mesterii solicita detalii suplimentare, poti edita descrierea lucrarii tale oricand, la sectiunea Cont - Actualizeaza job-ul meu.

Cum pot sterge un job lansat de pe site?

Daca nu ai gasit mesterii potriviti pe MyBJobs, poti sterge job-ul tau intr-o clipita. Trebuie doar sa te inregistrezi, sa selectezi job-ul si apoi actiunea Anuleaza job.

Ce este Lista de propuneri?

In functie de jobul postat se va realiza o lista formata din recomandarile lui Manole, mesteri descoperiti de tine si mesteri interesati de jobul comandat.

In functie de preferintele tale poti fie sa refuzi un mester, fie sa il propui pentru lista de propuneri. Lista de propuneri trebuie sa contina maxim 5 mesteri preferati si o lista de 5 mesteri pe lista de asteptare. Lista de asteptare va contine mesteri ordonati in functie de preferinte. In cazul in care cei 5 mesteri preferati nu reconfirma interesul si implicarea in jobul comandat de tine, Manole ii va contacta pe cei de pe lista de mesteri, in functie de ordinea indicata de tine. Prin acest proces, Manole tine sa se asigure ca, in urma selectiei, iti vei gasi mesterii potriviti.

Manole vrea sa fie sigur ca ti-ai gasit mesterii potriviti in timp util. Lista de propuneri trebuie sa fie finalizata cu cel putin o saptamana inainte de inceperea lucrarii. Din acest motiv, cu zece zile inainte de inceperea jobului, Manole iti va trimite zilnic cate o scrisoare de avertizare pentru a finaliza lista de propuneri.

Si daca nu vreau sa propun pentru lista scurta niciunul dintre mesterii interesati de job-ul meu?

Esti boier neservit? Daca un mester nu ti se pare potrivit, selecteaza actiunea Respinge din pagina acestuia.

Daca niciun mester nu este adecvat, Manole te sfatuieste sa cauti printre mesterii inclusi pe MyBJobs si sa inviti chiar tu mesterii care par potriviti pentru job-ul tau.

Lista scurta de mesteri

Ce inseamna lista scurta?

Cu cel putin o saptamana inainte de inceperea job-ului, i-ai trimis lui Manole lista ta de propuneri, cu maxim 5 mesteri preferati si 5 mesteri in asteptare. Manole a luat legatura cu mesterii din lista de propuneri pentru a le verifica loialitatea si interesul pentru job-ul comandat de tine. In urma raspunsurilor lor se creeaza lista scurta de mesteri.

In acest moment puteti fie comunica prin platforma noastra de mesagerie, fie prin e-mail sau telefon. Odata ce se afla pe lista scurta, datele de contact ale mesterilor devin vizibile pentru tine. In cazul in care vei dori, vei putea alege caror mesteri sa divulgi datele tale de contact.

Comunicand direct vei putea primi ofertele de pret ale mesterilor, veti putea stabili impreuna termenii colaborarii si programa eventuale vizite pe teren.

Este necesar sa creez o lista scurta?

Desigur. Trebuie sa creezi o lista scurta a mesterilor inainte de a le putea trimite mesaje, de a angaja sau lauda mesterii care ti-au finalizat jobul.

Cati mesteri vor ramane in lista mea scurta?

Pentru un anumit job, exista maximum 5 mesteri pe lista scurta.

Pot sterge sau inlocui un mester din lista mea scurta?

Nu ai posibilitatea de a sterge sau de a inlocui mesteri din lista ta scurta. Daca esti nemultumit de mesterii din lista scurta, poti sa reinregistrezi jobul tau si sa pornesti inca o data procesul de selectie.

Date mele de contact vor fi vizibile mesterilor, partenerilor si companiilor comerciale?

Nicidecum!  Vom face vizibile datele tale de contact numai mesterilor, la cererea ta, si numai mesterilor pe care ii selectezi din lista ta scurta.

Angajeaza un mester

Cum pot indica pe cine am angajat pentru jobul meu?

Odata ce mesterul se afla pe lista ta scurta, in profilul sau va exista optiunea Angajeaza. Apasa Angajeaza si poti demara job-ul. Spor la treaba!

Am angajat un mester. Trebuie sa ii informez pe ceilalti mesteri care si-au exprimat interesul?

Bineinteles ca nu, postarea unui job pe MyBjobs nu presupune nicio obligatie. Manole nu face decat sa te ajute sa iti gasesti mesterii potriviti pentru jobul tau. 

Daca postez un job, sunt obligat sa aleg un mester de pe MyBJobs?

Bineinteles ca nu, postarea unui job pe Bjobs nu presupune nicio obligatie. Daca decizi sa anulezi jobul tau sau sa angajezi un mester pe o cale diferita, poti selecta optiunea Stergere.

Un mester mi-a propus sa colaboram pentru viitoare proiecte in afara MyBJobs. Este permis acest acest lucru?

Anumiti mesteri gasiti prin intermediul MyBjobs pot dori sa colaboreze cu tine pentru viitoare proiecte, fara intermedierea MyBJobs. Acest lucru nu este interzis, insa Manole te sfatuieste sa cantaresti toate argumentele. Piata este in miscare si este posibil ca in timp ce tu ai ales sa lucrezi cu un singur mester, sa apara mesteri mai performanti si care sa prefere sa lucreze prin intermediul MyBjobs datorita sistemului nostru de laude si note. Acest sistem le certifica munca si calitatea prestarii. Orice mester care evita evaluarea si doreste sa evite acest sistem nu mai este credibil sau de incredere.

Trebuie sa raportezi pe oricine iti cere sa lucrezi in afara MyBJobs, strigandu-l pe Manole.

Informatiile in legatura cu pretul sunt facute publice?

Pretul final convenit nu este facut public, el va fi decis prin intermediul platformei de mesagerie privata.

Ce fac daca mesterul angajat nu s-a prezentat la job?

Se intampla! Mesterii sunt avertizati sa respecte intelegerea cu boierul si sa fie punctuali si seriosi. Daca totusi el nu onoreaza contractul, poti lasa o lauda negativa selectand optiunea Lauda mester din profilul acestuia. De asemenea, Manole iti va trimite un formular prin care poti nota calitatea unui anumit mester in functie de criterii clare: calitate, termen, atitudine, curatenie, pret, echipa. Manole va lua decizia corecta in cazul in care acest mester nu a respectat criteriile de calitate ale comunitatii noastre.

Manole te sfatuieste sa contactezi ceilalti mesteri din lista scurta pentru a decide detaliile unei noi colaborari si a angaja un nou mester.

Lauda un mester

Cum pot lauda (pozitiv sau negativ) un mester angajat de mine prin Bjobs?

Orice mester trebuie laudat! Lauda ta ii va fi atat lui de ajutor, cat si altor boieri care vor cauta mesteri priceputi.

Ca sa lauzi un mester trebuie doar sa te conectezi la contul tau si sa accesezi profilul mesterului pe care l-ai angajat pentru jobul tau. Nu vei putea lauda un mester daca nu a fost selectat mai intai pe lista scurta de mesteri si apoi angajat. Odata ce job-ul a fost finalizat, selecteaza actiunea -Lauda mester- si scrie parerea ta sincera, fie ea pozitiva sau negativa.

Ce este lauda?

Lauda, pozitiva sau negativa, este piatra de temelie a comunitatii MyBJobs. Lauda este dovada si modul de evaluare a muncii realizate de un mester si a job-ului finalizat.

Primind lauda ta pozitiva sau negativa, mesterul va deveni constient de nivelul sau de profesionalism si isi va putea imbunatati performantele. In plus, boierii care comanda noi joburi vor putea evalua mesterii in functie de lauda trimisa de tine.

Cum functioneaza sistemul de laude?

Pentru a alege mesteri pentru lista scurta, laudele lasate de alti boieri te pot ajuta in procesul de selectie. Odata ce jobul tau a fost finalizat poti contribui la randul tau la comunitatea MyBjobs, scriind o lauda despre mesterul pe care l-ai angajat. Scriind o lauda, tu adaugi noi informatii despre modul de lucru al unui mester, parere care va servi altui boier interesat de serviciile aceluiasi mester.

Prin acest sistem de lauda, Manole ajuta boierii sa caute si sa recompenseze serviciile excelente si sa refuze si sa penalizeze performantele negative si neseriozitatea.

Presiunea laudelor ii motiveaza pe mesteri sa presteze servicii de cea mai buna calitate. Ei devin astfel singurii responsabili de munca prestata in cadrul job-ului tau. Astfel, angajarea mesterilor prin MyBJobs este sigura, garantand un standard de calitate setat tocmai de boierii care comanda job-uri. Daca cine iti sugereaza sa ocolesti intermedierea prin MyBJobs, acesta refuza de fapt sa fie laudat pozitiv sau negativ, inspirand neincredere.

Laudele sunt tranzactionale, ceea ce inseamna ca numai acei boieri care au angajat un anumit mester il pot lauda pe profilul acestuia. Manole se asigura ca toate comentariile sunt autentice si cu adevarat utile.

Care este diferenta dintre recomandari si laude?

La inregistrarea pe MyBJobs, mesterii isi pot completa profilul cu recomandari de la clientii cu care au colaborat anterior. Manole verifica fiecare recomandare pentru a certifica veridicitatea acestora.

Laudele sunt o evaluare concreta in urma finalizarii unui anumit job obtinut prin intermediul MyBJobs. Lauda poate fi trimisa numai dupa ce un boier a angajat un anumit mester si a colaborat cu acesta. Manole se asigura ca toate comentariile sunt autentice si cu adevarat utile.

Cum pot fi sigur ca o lauda este autentica?

Manole accepta postarea laudei numai in momentul in care un boier a selectat un mester pe lista sa scrurta si l-a angajat ulterior. Fiecare lauda este verificata si certificata. Comentariile suspecte sunt semnalizate si cercetate in amanunt. Utilizatorii care incearca sa insele sistemul vor fi indepartati permanent din MyBJobs.

Imi pot edita lauda, odata ce a fost afisata?

Nu. Din momentul in care a fost postata pe MyBJobs, o lauda nu mai poate fi editata sau indepartata (din acest motiv, este important ca fiecare lauda sa fie scrisa cu mare atentie si conforma cu parerea ta).

Manole interzice editarea laudelor pentru a preveni interventiile frauduloase, comentariile survenite in urma unui santaj si pentru a evita posibile confuzii si pierderea increderii celorlalti utilizatori care ar vedea aceste comentarii schimbandu-se pe neasteptate.

Am angajat un mester si am fost dezamagit. Ce pot face?

Pentru inceput, Manole iti recomanda sa discuti orice problema direct cu mesterul pentru a gasi o solutie care sa multumeasca ambele parti. Mesterul isi doreste ca boierul sa fie multumit de munca lui si va fi dornic sa rezolve orice problema pe cale amiabila.

Daca nu poti ajunge la o intelegere si inca simti ca munca nu a fost prestata spre satisfactia ta, iti recomandam sa lasi o lauda negativa. Posibilitatea de a lasa o lauda pe profilul mesterului creeaza un nivel de responsabilizare superioara.

Te rugam sa iei aminte ca si mesterul are dreptul de a raspunde, la randul sau, oricarei laude, pozitive sau negative. Raspunsul la lauda este afisat imediat sub comentariul original si nu poate fi editat sau sters, odata ce a fost postat.

De ce nu pot vedea lauda mea dupa ce am postat-o pe BJobs?

Manole sustine cu toata puterea sistemul nostru de laude si facem eforturi pentru a garanta ca evaluarea ta este:

 • O parere onesta si obiectiva asupra muncii concrete prestate de mester
 • Impartiala si nepartinitoare
 • Postata de un utilizator autentic
 • Inscrisa de cineva necunoscut mesterului pana la data colaborarii

Manole filtreaza toate laudele dupa criteriile mentionate mai sus si in cazul in care o lauda nu indeplineste una dintre conditii, aceasta va fi stearsa de pe MyBjobs.

Nota mesterului

Ce este nota?

In plus fata de lauda (unde te poti exprima liber), Manole iti va trimite si un formular construit in functie de anumite criterii (calitate, termen, atitudine, curatenie, pret, echipa), care permit notarea pana la nota 5. In functie de procentajul fiecarei categorii si a notelor obtinute, mesterul va primi o nota care reprezinta nivelul sau de pregatire.

Care este procentajul fiecarui criteriu?

Calitate – 30%

Termen – 20%

Pret – 20%

Echipa – 10%

Curatenie – 10%

Atitudine – 10%

Taxe

Postarea unui job costa?

Nu, pe MyBJobs, orice boier comanda job-uri pe gratis. MyBJobs functioneaza prin taxarea mesterilor cu o mica suma, in cazul in care acestia gasesc de lucru prin MyBJobs.

Controale de fond si calificari

Inainte de a fi acceptati pe MyBJobs, mesterii sunt verificati?

MyBJobs este o platforma online care aduce laolalta boieri si mesteri, nu o agentie care sustine personal mesterii care utilizeaza platforma.

Inainte ca aplicatia de inregistrare a unui mester pe MyBJobs sa fie aprobata, Manole verifica toate datele completate de mesterul respectiv, lucrarile la care au participat anterior, recomandarile de la clientii anteriori, pentru a certifica veridicitatea acestor date. 

De asemenea, Manole certifica mesterii prin sistemul nostru de laude si note, acesta fiind factorul determinant prin care mesterii pot fi selectati pentru un anumit job.

Cum pot fi sigur ca un anumit mester este calificat?

Calificarile formale pot juca un rol important in luarea deciziei de a angaja un mester, dar Manole te sfatuieste sa ai in vedere si recomandarile primite de la clienti anteriori, laudele primite de la alti boieri, anii de experienta si garantiile asigurate.

Sfatul lui Manole

Ce este sfatul lui Manole?

Sfatul lui Manole este o unealta pe care am creat-o pentru a permite utilizatorilor sa primeasca sfaturi utile in oricare dintre domeniile in care activeaza mesterii lui Manole.

Ce este Sfatul Mesterilor?

Sfatul Mesterilor este o optiune care permite boierilor sa adreseze mesterilor intrebari din orice domeniu de activitate care se regaseste pe site-ul MyBJobs. Atat intrebarile, cat si raspunsurile, vor fi afisate in pagina -Sfatul Mesterilor-, dupa ce sunt verificate si aprobate de catre Manole.

Pot include informatiile mele de contact intr-o intrebare?

Manole respecta confidentialitatea mesterilor si a boierilor sai si insista ca MyBjobs sa fie o platforma definita prin siguranta si incredere. Manole iti protejeaza datele de contact ca nu cumva sa primesti apeluri sau e-mailuri nedorite.

Trebuie sa inscriu un anunt pentru a putea folosi platforma MyBJobs?

Nicidecum. Esti liber sa folosesti facilitatea fara a inscrie un anunt pe site.

Generalitati

Nu primesc email-urile de avertizare de la Manole, ce pot face?

In scopul de a obtine cat mai multe informatii si de a fi conectat in mod eficient, este important sa poti primi notificarile lui Manole pe e-mailul tau. Daca nu primesti notificarile lui Manole, te rugam sa verifici mai intai daca adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat pe MyBjobs este corecta. Unele conturi de e-mail pot considera notificarile lui Manole nedorite, asa ca te rugam sa verifici si in dosarul de Spam, sa ne elimini din lista de posibile amenintari si sa ne adaugi in lista de expeditori siguri. In cazul in care nu stii cum sa faci asta, te rugam sa folosesti sectiunea Ajutor a furnizorului de e-mail. Nu-ti va lua decat cateva minute si ne va ajuta pe noi sa livram un serviciu mai bun comunitatii noastre.

Cum imi pot reseta parola?

Apasa - aici- si introdu adresa ta de e-mail. In mod automat, Manole iti va trimite un e-mail cu instructiuni despre cum sa iti resetezi parola.

Pot vorbi cu Manole prin telefon?

Manole asista membrii comunitatatii sale in primul rand prin e-mail si prin sectiunea Ajutor de pe MyBJobs. Daca insa ai o intrebare urgenta care cere asistenta, poti apela numarul 021 2054JOB

Un alt utilizator mi-a trimis un mesaj abuziv prin intermediul sitului. Ce pot sa fac in legatura cu acest lucru?

MyBuilder este un site de comunitate care promoveaza respect mutual si conduita prietenoasa intre toti utilizatorii. Ne straduim sa ne asiguram ca tot continutul postat pe site este adecvat si in conformitate cu politicile noastre.

Daca se intampla sa fii supus sau sa intalnesti un astfel de comportament sau de continut, striga-l pe Manole. Noi vom face tot posibilul sa investigam raportarile de aceasta natura si vom lua masurile necesare, dupa caz.

Mi-a placut sa folosesc serviciul vostru. Acceptati comentarii?

Cu siguranta. Suntem foarte fericiti ca ai avut o experienta placuta folosind MyBJobs. Trimite-ne un mesaj continand comentariile tale si noi le vom posta pe site. Te rugam spune-ne daca este in regula sa iti publicam numele si/sau detaliile companiei, odata cu marturia.

De asemenea, daca vrei sa ne spui despre experienta ta la telefon, include-ti numarul de telefon, orarul preferat si lasa-ne sa te contactam.

Ii pot trimite lui Manole o sugestie pentru imbunatatirea MyBjobs?

Cu siguranta. Noi actualizam in permanenta site-ul MyBJobs si asteptam orice sugestie pentru a perfectiona serviciul nostru. Trimite-i lui Manole un e-mail cu sugestiile tale. Daca vrei sa vorbesti cu noi la telefon, include-ti numarul tau si orarul preferat pentru a primi apelul si noi te vom contacta.

 

Motto:

Din 1512, vremea celor "Noua mesteri mari, calfe si zidari, cu Manole zece", "My Builders Jobs" mestereste Online pe la casele Boierilor *Prin 1512 intelegem 2012; prin "builder" mester, prin ''boier'' client iar prin "job", lucrare!

Parteneri:

builders web builders club builders magazine eatermag eater

Specializari:

 • Acoperisuri si invelitori

  Acoperisuri si invelitori Executie si montaj sarpante traditionale,ferme, invelitori, sisteme pluviale
 • Amenajari peisagistice

  Amenajari peisagistice Lucrari de amenajare si intretinere gradini, curti, parcuri, spatii verzi
 • Audit energetic al cladirilor

  Audit energetic al cladirilor Realizare expertize energetice,raport de audit energetic,eliberare certificat energetic
 • Avize, autorizari constructii

  Avize, autorizari constructii Obtinere autorizatii de construire, avize,certificate de urbanism,contracte utilitati
 • Constructii beton-armat

  Constructii beton-armat Lucrari de cofrare, armare si turnare beton
 • Constructii lemn

  Constructii lemn Executie case pe structura de lemn, tratare lemn, ignifugari
 • Constructii metalice

  Constructii metalice Executie si montaj structuri metalice, hale industriale, tratamente anticorozive, ignifugari
 • Constructii rutiere

  Constructii rutiere Lucrari de drumuri,poduri, parcari, pavaje, borduri
 • Cosuri de fum, seminee

  Cosuri de fum, seminee Executie seminee, masti de seminee contemporane, clasice sau traditionale, sobe, cosuri de fum
 • Debarcadere

  Debarcadere Lucrari de proiectare si executie debarcadere, amenajari, intretinere, reparatii
 • Demolari, dezafectari

  Demolari, dezafectari Lucrari de dezmembrari constructii metalice, dezafectari si demolari cladiri, pereti, fundatii
 • Design amenajari interioare

  Design amenajari interioare Executie proiecte personalizate de amenajari interioare, design interior, proiectare mobilier
 • Design peisagistic

  Design peisagistic Lucrari de arhitectura peisagistica, design ambiental, elemente decorative
 • Devize, caiete de sarcini

  Devize, caiete de sarcini Intocmire antemasuratori si devize constructii si instalatii, liste de cantitai,caiete de sarcini
 • Dirigentie santier

  Dirigentie santier Urmarire executie lucrari,intocmire carte tehnica, procese verbale pe faze determinante
 • Energii regenerabile

  Energii regenerabile Executie instalatii solare, turbine eoliene, pompe de caldura, panouri fotovoltaice
 • Evaluari, expertize

  Evaluari, expertize Evaluari riscuri profesionale,plan prevenire si protectie, plan de actiune in situatii de urgenta,instruire
 • Foraje puturi apa

  Foraje puturi apa Executie foraje de mica,medie si mare adancime pentru alimentare cu apa
 • Gletuiri, zugraveli, vopsitorii

  Gletuiri, zugraveli, vopsitorii Lucrari de gletuire,chituire, zugraveli interioare si exterioare,tapetari
 • Hidroizolatii si termoizolatii interioare

  Hidroizolatii si termoizolatii interioare Lucrari de izolatii pereti interiori, subsoluri, plansee, pardoseli
 • Imprejmuiri, usi, porti, grilaje

  Imprejmuiri, usi, porti, grilaje Executie si montaj usi, porti, garduri, usi garaj, grilaje si jaluzele exterioare
 • Instalatii automatizare, avertizare

  Instalatii automatizare, avertizare Executie sisteme de supraveghere video, avertizare incendiu,alarma, telecomunicatii
 • Instalatii climatizare, frigorifice

  Instalatii climatizare, frigorifice Executie si montaj instalatii de climatizare, ventilatie, echipamente si instalatii frigorifice
 • Instalatii electrice

  Instalatii electrice Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii si echipamente electrice
 • Instalatii gaze

  Instalatii gaze Executie bransamente gaze naturale,instalatii noi, instalatii de separare a consumului, senzori de gaz
 • Instalatii sanitare

  Instalatii sanitare Lucrari de executie, montaj, extindere instalatii sanitare, alimentare cu apa si canalizare
 • Instalatii termice

  Instalatii termice Executie si montaj instalatii de incalzire,centrale termice, instalatii solare, incalzire in pardoseala
 • Lucrari gips-carton

  Lucrari gips-carton Lucrari montaj rigips, placari pereti, plafoane, tavane false, scafe, pereti despartitori
 • Lucrari montaj parchet, mocheta

  Lucrari montaj parchet, mocheta Lucrari montaj, raschetare, chituire, finisare parchet de orice tip, mocheta, linoleum
 • Lucrari piscine

  Lucrari piscine Lucrari de proiectare si executie piscine, instalatii de recirculare-filtrare, incalzire a apei, tratare
 • Lucrari tamplarie, mobilier

  Lucrari tamplarie, mobilier Executie si montaj mobilier, lambriuri si alte lucrari de tamplarie
 • Masini si utilaje constructii

  Masini si utilaje constructii Inchiriere,intretinere si reparatii masini si utilaje grele pentru constructii
 • Masuratori cadastrale si topografice

  Masuratori cadastrale si topografice Efectuare masuratori si inscrierea in Registrul de Evidenta a bunurilor imobile; Masuratori cadastrale
 • Mecanica ambarcatiuni

  Mecanica ambarcatiuni Lucrari de mecanica ambarcatiuni de pescuit si agrement,pontoane,barci,motoare si accesorii nautice
 • Mecanica auto, moto

  Mecanica auto, moto Executie reparatii auto si moto,revizii,distributii,reparatii casete directie,turbine
 • Mijloace de transport

  Mijloace de transport Inchiriere,intretinere si reparatii mijloace detransport si vidanjare utilizate in constructii
 • Mobilier gradini si spatii joaca

  Mobilier gradini si spatii joaca Executie foisoare, pergole, mobila gradini, leagane si echipamente din lemn pentru spatii joaca
 • Pavaje, placari exterioare

  Pavaje, placari exterioare Lucrari de amenajari exterioare, montaj pavaje, borduri,dale, jgheaburi de scurgere
 • Placari faianta, gresie

  Placari faianta, gresie Lucrari de finisaje interioare si exterioare cu gresie, faianta, marmura, sticla colorata
 • Proiectare arhitectura

  Proiectare arhitectura Lucrari de proiectare arhitectura si urbanism, masuratori,relevee, proiecte pentru avize si autorizatii
 • Proiectare instalatii

  Proiectare instalatii Lucrari de proiectare instalatii electrice, termice, sanitare, gaze pentru constructii
 • Proiectare rezistenta

  Proiectare rezistenta Lucrari de proiectare si calcul structuri rezistenta beton armat, metal,lemn, consolidari, extinderi
 • Proiectare software

  Proiectare software Lucrari de proiectare asistata de calculator, dezvoltare software, site-uri web
 • Reparatii echipamente climatizare,frigorifice

  Reparatii echipamente climatizare,frigorifice Reparatii echipamente frigorifice si instalatii de aer conditionat si climatizare
 • Reparatii echipamente electrice

  Reparatii echipamente electrice Reparatii instalatii si echipamente electrice,sisteme de alarma,echipamente de transmisie
 • Reparatii echipamente electronice si IT

  Reparatii echipamente electronice si IT Reparatii echipamente IT,echipamente si sisteme electronice si de telecomunicatii
 • Reparatii echipamente termice si ventilatii

  Reparatii echipamente termice si ventilatii Reparatii instalatii si echipamente termice si sisteme de ventilatie si tratare a aerului
 • Reparatii incuietori

  Reparatii incuietori Reparatii si deblocariyale, broaste,incuietori usi,sisteme de inchidere
 • Reparatii instalatii sanitare

  Reparatii instalatii sanitare Reparatii instalatii sanitare cladiri,retele de alimentare cu apa si canalizare
 • Reparatii mobilier

  Reparatii mobilier Reparatii si restaurare mobilier,reparatii tapiterii,tamplarie, obloane
 • Retele alimentare cu apa

  Retele alimentare cu apa Executie retele de alimentare cu apa,statii tratare apa potabila,statii de epurare apa uzata
 • Retele alimentare cu energie electrica

  Retele alimentare cu energie electrica Executie retele de iluminat,linii de medie tensiune,posturi de transformare,bransamente
 • Retele alimentare cu gaze naturale

  Retele alimentare cu gaze naturale Executie sisteme de distributie gaze naturale,instalatii de utilizare a gazelor naturale
 • Retele canalizare

  Retele canalizare Executie sisteme decanalizare, fose septice, camine de inspectie,separatoare de grasimi
 • Sapaturi manuale

  Sapaturi manuale Executie sapaturi manuale si evacuare pamant rezultat din sapatura
 • Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant

  Sapaturi manuale, mecanizate, transport pamant Sapaturi, evacuari pamant din sapaturi fundatii, moloz din constructii, pamant vegetal
 • Sapaturi mecanizate

  Sapaturi mecanizate Executie sapaturi mecanizate, in unul sau mai multe straturi, organizari pe verticala
 • Scari, balustrade

  Scari, balustrade Lucrari montaj scari si balustrade inox,sticla, fier forjat, lemn, metal vopsit
 • Schele si cofraje

  Schele si cofraje Inchiriere si montare-demontare schele,pasarele, esafodaje, scari,platforme de lucru, cofraje
 • Scule si echipamente constructii

  Scule si echipamente constructii Inchiriere echipamente si aparaturi pentru constructii,scule,unelte
 • Sef Santier

  Sef Santier Coordonare lucrari, antreprenoriat general
 • Servicii de curatenie

  Servicii de curatenie Lucrari de curatenie,deratizare, dezinsectie si dezinfectie a spatiilor alimentare si nonalimentare
 • Studii de specialitate geo, topo

  Studii de specialitate geo, topo Executie studii geotehnice, hidrogeologice, hidrologice si topografice
 • Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare

  Tamplarie, jaluzele interioare si exterioare Executie si montaj usi interioare si exterioare, ferestre, jaluzele verticale si orizontale, rolete panza, rulouri textile
 • Tencuieli, sape

  Tencuieli, sape Lucrari de tencuiala universala si decorativa, pereti vitrati,turnari sape de egalizare
 • Termoizolatii, hidroizolatii, placari

  Termoizolatii, hidroizolatii, placari Lucrari de izolatii fundatii, soclu,fatade,pereti exteriori, terase, balcoane
 • Zidarie

  Zidarie Executie structuri de caramida Porotherm, GVP, CPP, BCA

My Builders Jobs in Toata tara

 • Aiud
 • Alba Iulia
 • Amara
 • Arad
 • Bacău
 • Baia Mare
 • Beiuş
 • Bistriţa
 • Botoşani
 • Brăila
 • Bran
 • Braşov
 • Breaza
 • Buzău
 • Călăraşi
 • Câmpia Turzii
 • Câmpulung
 • Caracal
 • Cenad
 • Chiuruş
 • Cluj-Napoca
 • Constanţa
 • Corneşti
 • Cozmeşti
 • Craiova
 • Deva
 • Drăguş
 • Drobeta-Turnu Severin
 • Făgăraş
 • Feteşti
 • Focşani
 • Fundata
 • Galaţi
 • General Berthelot
 • Giurgiu
 • Iaşi
 • Iratoşu
 • Lueta
 • Măgurele
 • Mediaş
 • Mihai Viteazu
 • Oradea
 • Orăşeni
 • Otopeni
 • Paşcani
 • Păuleşti
 • Pecica
 • Peştişani
 • Piatra Neamţ
 • Piteşti
 • Ploieşti
 • Popeşti-Leordeni
 • Pucioasa
 • Râmnicu Sărat
 • Râmnicu Vâlcea
 • Reşiţa
 • Sâmbăta de Sus
 • Sânpetru
 • Sebeş
 • Sectorul 1
 • Sectorul 2
 • Sectorul 3
 • Sectorul 4
 • Sectorul 6
 • Sibiu
 • Sighetu Marmaţiei
 • Sinaia
 • Slatina
 • Slobozia
 • Somova
 • Suceava
 • Târgovişte
 • Târgu Cărbuneşti
 • Târgu Jiu
 • Târgu-Mureş
 • Timişoara
 • Tulcea
 • Turda
 • Urziceni
 • Variaş
 • Vaslui
 • Vetiş
 • Viştea
 • Voluntari
 • Vulcan
 • Zalău
 • Zărneşti